Ajándék koncert a Magenta 1-eseknek a Telekomtól

Magna Cum Laude
Vágólapra másolva!
A Telekom februárban koncerttel lepi meg Magenta 1-es ügyfeleit, akik megfelelnek egy bizonyos feltételnek. A koncerten fellép Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude.
Vágólapra másolva!

A Telekom a Magenta 1-es ügyfeleit ajándékozza meg a zártkörű koncertre szóló páros belépővel. A feltétel, hogy az ügyfél 2017. február 28-ig legalább egy éve a Magenta 1 kedvezménycsomag előfizetője legyen.

Fotó: Tyukodi László

A koncert 2017. február 12-én vasárnap lesz Budapesten a Papp László Sportarénában, két időpontban.

A koncert azért is különleges, mert elhangzik majd Presser Gábor és Rúzsa Magdi előadásában Presser és Novák Péter legújabb száma, a "Dobj egy papírrepülőt!" is. A dalhoz készített videoklipet tavaly december 28-án mutatták be a Telekom Facebook-oldalán.

A klip a Telekom 2016. évi karácsonyi kampányának központi gondolatára épült, ami a kapcsolatok fontosságára, megerősítésére hívta fel a figyelmet. Például, hogy az ünnepi időszak jó alkalom az emberek közti távolságok áthidalására, a kapcsolatok (újra) felvételére.

Forrás: Origo

A Telekom a koncertre elektronikus üzenetben (eDM és SMS) hívja meg az érintett ügyfeleket 2017. január 5-én. A részvételi szándékot január 11-ig kell jelezni az üzenetben kapott módon és regisztrációs felületen.

Érdemes gyorsnak lenni, hiszen csak az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1-es ügyfél kapja meg a páros koncert jegyet. A nem teljes körűen kitöltött regisztrációt nem fogadják el.

Fotó: Falus Kriszta

A vidékről érkezők utazását is szeretné megkönnyíteni a vállalat, a koncertre szóló, belföldi másodosztályú vonatút 50 százalékát a Telekom megtéríti.

A Magyar Telekom a Magenta 1 névre keresztelt integrált kedvezménycsomagját 2015 augusztusában vezette be, előfizetőinek száma azóta meghaladta a 100 ezret.

A csomaggal az ügyfelek egy kézből kapják kedvező áron a mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefont is.

A Telekom időről időre exkluzív ajánlatokkal köszöni meg a Magenta 1-es ügyfélkör számára, hogy ezt a kedvezménycsomagot választották: tavaly nyáron a vállalat három hónapon keresztül korlátlan mobilinternet használatot biztosított számukra, 2016. szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán a Magenta 1-es előfizetők, valamint a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.