Egy csúcsmobil árába kerül a Sony zenelejátszója

sony walkman nw-zx300 médialejátszó audiofil
Sony Walkman NW-ZX300
Vágólapra másolva!
Specifikusan audiofileknek készült a felső kategóriás Walkman.
Vágólapra másolva!

Rengeteg terméket mutatott be a héten befejeződő IFA 2017 kiállításon a Sony, a legérdekesebb újdonságokról már beszámoltunk. Az egyik kimaradt kütyü a legújabb Walkman hordozható zenelejátszó, a terméket a felettébb vastag pénztárcával megáldott audiofileknek szánja a vállalat, abszolút prémium hangminőséget biztosít.

Sony Walkman NW-ZX300 Forrás: Sony

A Sony Walkman NW-ZX300 modellbe a legjobb minőségű hangchip, digitális-analóg átalakító (DAC), és erősítő került. Képes akár 32 bites és 384 kHz-es zenéket is lejátszani, fejhallgató a szokásos audio Jack mellett Bluetooth segítségével is csatlakoztatható az eszközhöz. Hozzá lehet kapcsolni egy okostelefonhoz vagy számítógépes rendszerhez is, ilyenkor a digitális zenék esetében a Walkman végzi el az analóggá konvertálást és az erősítést. Ebben a módban a fejhallgatót persze a Walkmanhez kell csatlakoztatni.

Sony Walkman NW-ZX300 Forrás: Sony

A termék érintőkijelzős kezelést, 30 órányi akkumulátoros üzemidőt, és 64 gigabájtnyi bővíthető háttértárat kínál. Az Egyesült Királyságban jelenleg 600 fontért, azaz olyan 200 ezer forintért rendelhető elő.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!