Ingyen letölthető négy szuper PC-s játék

watchdogs xbox ps4 pc
Watchdogs
Vágólapra másolva!
Újdonság a Layers of Fear, plusz visszatértek az Ubisoft már osztogatott címei.
Vágólapra másolva!

A hónapban nem volt olyan hét, hogy ne számoltunk volna be promóciós célból átmenetileg ingyenessé vált számítógépes játékokról. Szerencsére továbbra sem lehet nyugalmuk az efféle ajánlatok iránt érdeklődőknek, a Humble Store most két napon keresztül ingyen osztogatja a Layers of Fear horrorjátékot.

Watch_Dogs Forrás: Ubisoft

A beszerzéséhez szokás szerint csak egy Humble Store felhasználói fiókra van szükség. A bejelentkezés után hozzá kell adni a játékot a kosárhoz, majd le kell okézni a nulla eurós vásárlást. Ezután az igénylők egy steames termékkulcs formájában kapják meg a Layers of Feart, amit érdemes mielőbb beváltani, nehogy lejárjon a termékkód érvényessége.

A kettes számú jó hír, hogy az Ubisoft Uplay játékboltban újból ingyen beszerezhető a Watch_Dogs, a World in Conflict: Complete Edition, továbbá az Assassin's Creed IV: Black Flag.

Az elsőt még november első felében osztogatta ingyen az Ubisoft, az utóbbi kettőt pedig az elmúlt két hétben lehetett ingyen letölteni. Az akció 2017. december 23. 11:00-ig tart, ezen a weblapon keresztül lehet igényelni a játékokat, ingyen regisztrálható Uplay-fiók persze szükséges a művelethez.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!