Vízcseppeket lebegtet a menő otthonkiegészítő

simplistyk levizen kickstarter
LeviZen
Vágólapra másolva!
Úton a dizájnőrültek legújabb villantós játékszere.
Vágólapra másolva!

Nagy múltja van a levitáló holmik Kickstarteren való reklámozásának. Ezek ugyan meglehetősen kevés praktikus felhasználási területtel rendelkeznek, de nem is az a céljuk, hogy svájci bicskaként segítsék a vásárlókat a legkülönfélébb problémák megoldásában, a vonzerejüket pusztán a szokatlanságuk és az egyediségük adja.

LeviZen Forrás: Simplistyk

Most újabb efféle kütyü tett szert nagy népszerűségre a közösségi finanszírozós portálon, az otthoni dizájnkiegészítőként funkcionáló LeviZen vízcseppeket lebegtet a levegőben. Ezt emberi füllel nem hallható tartományba eső, rendkívül magas frekvenciájú hang sugárzásával éri el. Az alsó részében rengeteg kis hangszóró található, az általuk kibocsájtott hangsugarak metszési pontjainál kis „bölcsők" jönnek létre, ezek tartják a levegőben a vízcseppeket.

Szintén trendi, hogy a LeviZen a beépített LED-jeivel képes közvetlenül megvilágítani a vízcseppeket, ilyenkor úgy tűnik, mintha

fénypontok lebegnének a levegőben.

Sejthetően nem olcsó mulatság a LeviZen: a kickstarteres támogatók 199 dollárért szerezhetik be az eszközt, de a normál ára 399 dollár lesz. Átszámítva nettó 50 és 101 ezer forintokról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!