Megújult külsővel jöhetnek a 2020-as iPhone-ok

Vágólapra másolva!
Állítólag áttervezi a 2020-as iPhone készülékeket az Apple, és leszámol a szenzorsávval.
Vágólapra másolva!

Iparági pletykák szerint az Apple alaposan áttervezi a 2020-as iPhone okostelefonjait, és teljes mértékben átáll az OLED-panelekre, vagyis LCD-s iPhone nem lesz többé.

Az óriás megtartja az 5,8; 6,06 és 6,4 hüvelykes kijelzőméreteket, azonban a hajlékony OLED-képernyők új megjelenést kapnak. Ezzel szemben idén marad a jelenlegi dizájn, és az iPhone XR utódja is marad LCD-panelen. Idén igazából csak a kamera változik.

Forrás: CNET

2020-ban azonban az új dizájn nagy változásokat hoz, konkrétan eltűnik majd a képernyőbe belógó szenzorsáv. Ez elég ironikus lesz, elvégre az Apple-t gőzerővel másolta a legtöbb androidos gyártó az utóbbi bő egy évben.

Az Apple állítólag a Samsung mellett az LG-től és a BOE-től is rendel majd képernyőket, amelyekbe be lesz ágyazva az ujjlenyomat-olvasó. Az 5,8 és a 6,4 hüvelykes modellek vételára jövőre tovább emelkedik belsős források szerint.

A Face ID modul összemegy, de azt még nem tudni, hogy az Apple fúrt kijelzőre vált majd, vagy sikerül a képernyő mögé rejteni a szenzorokat.