Minden eddiginél drágább lehet a Samsung Galaxy Note 20

Vágólapra másolva!
A pletykák szerint 1199 és 1399 euróba kerül majd Európában a két új Samsung csúcsmobil.
Vágólapra másolva!

A Samsung Galaxy S20 szériás csúcsmobilok elképesztően magas vételárral kerültek piacra, és bár a riválisok is tartják ezeket az árszinteket, a jelentések szerint a vásárlókat ez egyre jobban felmérgeli. A negatív reakciók ellenére egyelőre nem látszik, hogy változtatna a szektor, sőt. A Samsung következő csúcsmobiljai drágábbak lehetnek, mint valaha.

Forrás: samsung

A görög Tech Maniac igen megbízhatónak vélt forrásai elárulták, hogy mikor jelennek meg és mennyibe kerül majd a Galaxy Note 20 és Galaxy Note 20 Ultra készülékek. Az augusztus 5-i bemutató után elvileg indulnak az előrendelések, a kiszállításokat pedig augusztus 27-én kezdik.

Mennyibe kerülnek majd a készülékek az EU-ban? A sima Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10+ tavaly 999 és 1149 eurón nyitott, az idei Galaxy Note 20 alapára 1199 euró lesz. Aki a Galaxy Note 20 Ultrára pályázik, annak 1449 eurót kell majd fizetnie. A Galaxy Fold 2 5G-s kiadása pedig 2199 euróba kerülhet, és a világjárvány okozta fennakadások miatt csak szeptemberben vagy októberben kerülhet boltokba.