Bajban lehet a Nokia mobilok Android 11-es frissítéseivel a HMD Global

Vágólapra másolva!
Kiadta, majd egyből vissza is vonta a Nokia okostelefonok Android 11-es frissítéseire vonatkozó ütemtervét a HMD Global.
Vágólapra másolva!

Érdekes dolog történt a HMD Globalnál. A cég kiadta a Nokia mobilokra vonatkozó Android 11-es frissítési ütemtervét, amelyből kiderült, hogy melyik készülék mikor kapja meg az új rendszert. Ezt követően nem sokkal pedig gyorsan vissza is vonta a menetrendet a HMD Global.

Forrás: tech spurt

Senki nem tudja, hogy mi történhetett, egyesek szerint valaki véletlenül túl korán élesítette az anyagot. A korán persze csak időjelben értendő, elvégre az Android 11 a hónap elején jelent meg, és a Nokia mobilok tulajdonosai is kíváncsiak, hogy mikor számíthatnak az új rendszerre.

A másik lehetőség, hogy jelenleg is alakítják az ütemtervet, vagyis az internet által lementett adatok még nem véglegesek. Ha viszont minden így marad, akkor elsőként a Nokia 8.3 5G, 2.2, 5.3 és 8.1 frissülnek, még idén. Január és március között az 1.3, 4.2, 2.4, 2.3 és 3.4, majd az első félévben a 3.2, 7.2 és 6.2 is. A második negyedévben az 1 Plus és a 9 PureView. Remélhetőleg hamarosan tiszta vizet önt a pohárba a HMD Global.