Újabb webhelyeket tesz adatforgalom nélkül elérhetővé a Vodafone

mobilozás szájmaszk videohívás videochat
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
A munkaadók és az álláskeresők segítése az akció célja.
Vágólapra másolva!

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva újabb, a gazdaság működésben tartását támogató intézkedést jelentett be a Vodafone Magyarország: 2020. november 16-tól az ügyfelei adatforgalom generálása nélkül látogathatják a legfontosabb központi (kormányzati, önkormányzati, állami és európai uniós) programokat, intézkedéseket és információkat tartalmazó honlapokat, melyek segíthetik a lakosságot és a vállalkozásokat a következő hónapokban az egészségügyi óvintézkedések betartásában és a munkahelyek megóvásában.

A kép csak illusztráció Forrás: Anna Shvets / Pexels

„A honlapok díjmentesen történő elérésének biztosítása hozzájárul a munkahelyek megőrzéséhez, a vállalkozások és az állampolgárok költségeinek csökkenéséhez a legnehezebb időkben. Az ingyenes elérés költségcsökkenést jelent a kis- és középvállalkozások számára, és biztosítottá válik számukra az információhoz jutás, így a felmerült kérdésekre gyorsan választ kaphatnak. Javaslom, hogy böngésszék az oldalakat, például a VALI-t, a Vállalkozói Információs Portált, amelyen igényeikre szabott, ingyenesen elérhető képzéseket és államilag támogatott, kedvezményes kamatozású hiteleket találnak" – mondta Dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

A Vodafone Magyarország emellett azt is bejelentette, hogy számos oktatási és álláskereső portált, illetve a különféle iparkamarák honlapjait is adatforgalom használat nélkül böngészhetik az ügyfelek, ezzel is hozzájárulva, hogy a lakosság és a vállalkozások minél gyorsabban túlléphessenek a világjárvány okozta gazdasági nehézségeken.

Az adatforgalom nélkül elérhető oldalak folyamatosan bővülő listája ezen a linken található.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!