Igen hosszú üzemidőt ígér a Sony legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

Vágólapra másolva!
A tok extra kapacitását figyelembe véve akár 26 órát is kibír a Sony WF-SP800N.
Vágólapra másolva!

A Sony a napokban mutatta be a legutóbbi vezeték nélküli fülhallgatóját, amelynek a neve ezúttal sem túl kreatív módon WF-SP800N. Ebbe a modellbe aktív zajszűrés is került, emellett IP55-ös vízvédettség és remek üzemidő vonzza a leendő vásárlókat.

Forrás: Sony

Az Extra Bass széria tagjaként fülbe helyezhető dizájnt kapott az új termék, amely darabonként 9,5 grammos, ezzel már-már nehéznek számít. Az érintéses vezérlés mindkét oldalon támogatott, ahogyan az adaptív hangvezérlés is séta, futás vagy egyéb módokban. A Bluetooth 5.0-n keresztül kommunikáló fülhallgatók androidos és iOS-es eszközöket is támogatnak.

Üzemidő tekintetében nagyot alkotott a Sony, aktív zajszűréssel ugyanis 9 órán át bírja egy feltöltéssel a WF-SP800. Ezt kikapcsolva az üzemidő már 13 órára emelkedik, ráadásul ezt a tok kapacitását elhasználva még egyszer meg lehet ismételni. A 10 perces gyorstöltés pedig 1 órányi használatot garantál, bár vezeték nélkül erre nincs mód. A 185 eurós fülhallgató feketében, fehérben, kékben és narancssárgában létezik.