A globális piacra is jön a Vivo X50 és X50 Pro

Vágólapra másolva!
Több szempontból is érdekesek ezek a mobilok, a Pro változat fő kameráját például gimbal stabilizálja.
Vágólapra másolva!

A Vivo X50-es mobilsorozata a múlt hónap elején debütált Kínában, most pedig a napokban elárulta a kínai gyártó, hogy globálisan is piacra dobja az X50 és az X50 Pro modelleket. Elsőként az EMEA és az APAC régiókban lesz elérhető a két új mobil, amelyek közül az érdekesebb az X50 Pro.

Forrás: flizzy

Ebben a fő, 48 megapixeles Sony IMX598-as kamera (f/1.6-os rekesszel) képét gimbal stabilizálja. Ezen kívül van 8 megapixeles ultraszéles, 13 megapixeles portékamera (telefotós) és 5x-ös optikai zoomos kamera is, tehát a négy hátlapi kamera itt négy működő kamerát takar, nincs divatból odatett, haszontalan makrókamera vagy mélységérzékelő. Belül kellően nagy erőt biztosít a Snapdragon 765G és a 8 GB RAM, a 4315 mAh-s akku 33 wattos gyorstöltéssel 30 perc alatt 57 százalékra tölt.

Gimbal nincs a sima X50-ben, valamint periszkópkamera sem, de ez viszont a leglaposabb 5G-s mobil lett a piacon. Az X50 Pro+ nem lesz kapható a globális piacon, azt nem tudni, hogy miért. Az X50 és az X50 Pro a következő három hónapban viszont mindenhol elérhetővé válik, ahol piacra kívánja dobni a Vivo.