Állítólag készek többet fizetni a gamerek

nba 2k21 videojáték
NBA 2K21
Vágólapra másolva!
A Take-Two kiadó ügyvezetőjének legalábbis ez a meggyőződése.
Vágólapra másolva!

Az új generációs konzolok megjelenésével párhuzamosan emelkedni kezdett a nagy költségvetésű videojátékok teljes ára, az elmúlt olyan tizenöt évben megszokott 60 euró után várhatóan sorra állnak majd át a 70 euró alapárra a kiadók. A váltást az első között a Take-Two játékkiadó lépte meg a gamerek által egyéb okokból rendkívül rosszul fogadott NBA 2K21 sportjátékkal.

NBA 2K21 Forrás: 2K

A Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference eseményen Strauss Zelnick ügyvezető igazgató kijelentette, hogy szerinte készen állnak az új generációs címek esetében a játékfejlesztés elszállt költségei miatt szükséges áremelésre a gamerek. Ez még nem jelenti azt, hogy mostantól a Take-Two minden big budget újdonsága ennyibe kerül majd, az illetékesek termékenként fogják kitalálni a megfelelő árcédulát.

Zelnick szerint a kiadó továbbra is minden terméke esetében kiváló ár-érték arányt kíván biztosítani a vevőknek, bár a gamerek Metacriticen olvasható véleményei alapján az első fecske NBA 2K21-gyel ezen a téren pont csúfos kudarcot vallott.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!