Újabb botrány tört ki a Far Cry 6 körül

ubisoft far cry 6 videojáték
Far Cry 6
Vágólapra másolva!
Az Ubisoft beszólogatós e-mailben hívná vissza játszani a gamereket.
Vágólapra másolva!

Meglehetősen simán ment október elején a Far Cry 6 piacra dobása, és ugyan a Kubáról mintázott Yara szigetén játszódó akciójáték túl sok újítást nem hozott a nyílt világú szériába, ám akiknek az előző részek is tetszettek, azok tipikusan ezzel is jót szórakoztak. A termék legnagyobb kritikusa váratlan módon a PETA lett, az állatvédő szervezetnek ugyanis nem tetszett a kakasviadalos minijátéka.

Far Cry 6 Forrás: Ubisoft

Most magának az Ubisoftnak sikerült drámát generálnia, a játékot valamilyen oknál fogva félbehagyott gamereknek marketinges e-mailt kezdett küldözgetni, hogy visszacsalogassa őket játszani. A „Csalódást okozol, (játékosnév)" tárgyú e-mail a főgonosz El Presidente stílusában íródott.

– olvasható a levélben, majd alatta az „Ennél biztosan többet is tudsz" részben statisztikák olvashatóak például a játékban eltöltött időről és a meggyilkolt ellenfelek számáról.

Az Ubisoft viccesnek szánt levele nem aratott osztatlan sikert a címzettek körében, a kritikusok szerint az e-mailes beszólogatással sikerült átlépnie a jó ízlés határát. A kiadó szóvivője szerint továbbították a reakciót az El Presidentének, így feltehetően nem fog többé ilyen leveleket küldözgetni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!