Szólna az akciókról a mobilos Google Chrome

nő, kávé, telefon, mobil
Vágólapra másolva!
Csak nyitva kell majd hagyni a háttérben a termékek webshopos oldalait.
Vágólapra másolva!

A Microsoft Edge nemrég jelentős felzúdulást keltett az Egyesült Államokban, miután az online vásárlás könnyebbé tétele érdekében részletfizetési lehetőségeket biztosító szolgáltatásokat kezdett tukmálni a netezőkre. A jelek szerint a Google sem szeretne kimaradni a pénzköltésre sarkalló újabb funkciók bevezetésétől a Chrome-ban, bár pénzügyi szolgáltatások közvetítésébe még nem bocsátkozik.

Szólna a háttérbe küldött webshopok termékoldalain elérhetővé vált leárazásokról a Chrome Forrás: Google

Helyette a Chrome mobilos verziója szólni próbál majd a kinézett termékek árcsökkenéséről. Ez úgy működik, hogy a böngésző detektálja a webáruházak háttérbe küldött termékoldalain az árakat, a megnyitott fülek közti váltásra kitalált felület behozásakor pedig egy zöldes címkén jelzi az adott termék aktuális és normál árát.

A funkció elsőként az Egyesült Államokban és androidos eszközökön már elérhetővé is vált, az Apple-féle kütyükre szánt Chrome valamikor a következő hetekben kapja majd meg. Egyelőre nem világos, hogy a nemzetközi elérhetővé válása mikor esedékes, az egyéb országokban történő aktiválása előtt talán régióspecifikus tesztelésre is szükség lehet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!