Debütált és elérhető a GoPro Hero 10

gopro hero 10 akciókamera
GoPro Hero 10
Vágólapra másolva!
Akár 5,3K felbontásban is képes 60 képkockás videót rögzíteni.
Vágólapra másolva!

Bemutatkozott a GoPro Hero 10, az akciókamera idei változata csak mérsékelt gyakorlati jelentőségű előrelépéseket hozott az elődjéhez képest. Kinézetre gyakorlatilag azonos vele, de plusz hárommal 23 MP-es kameraszenzorra váltott, az új rendszerlapkájának köszönhetően magasabb felbontású és képkockasebességű videók készíthetőek vele, javult a rossz fényviszonyok közti teljesítménye és a képstabilizációja, hatékonyabb szélvédelmet kapott a három mikrofonból álló hangrögzítő rendszere.

GoPro Hero 10 Forrás: GoPro

A Hero 10 akár 5,3K felbontásban is képes 60 képkockás videót rögzíteni, 4K-ban elérhető a 120 FPS mód, 240 képkockás lassított felvételek pedig 2,7K felbontásban vehetőek fel vele. Használható webkameraként, élő közvetítésekre is lehetőséget biztosít a tartalomkészítők számára. Az 1720 mAh-es, cserélhető akkuja USB-C kábelen át tölthető, a várható üzemidőkről nem ejtett szót a vállalat.

A GoPro Hero 10 már rendelhető hazánkban is, a gyártó által erőltetett éves előfizetés nélkül 530 euró (186 ezer forint), míg azzal együtt jelenleg akciósan 430 euró (151 ezer forint) az ára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!