A Galaxy S21 FE mellé sem ad majd töltőt a Samsung

Galaxy S21 FE
Vágólapra másolva!
Előkerült a Galaxy S21 FE kézikönyve, amely szerint nem lesz microSD-foglalat, a dobozból pedig a töltő hiányzik majd.
Vágólapra másolva!

Újra és újra előkerülnek olyan jelentések, amelyek szerint a Samsung Galaxy S21 FE, az ártakarékos slágermodell a chiphiány miatt késik. Az optimistább szivárogtatók szerint mindenesetre heteken belül megérkezik.

Addig is kiderült pár újabb dolog, ugyanis előásták a készülék kézikönyvét. Ez pedig bizonyítja, hogy a Galaxy S21 FE mobilban sem lesz már microSD-foglalat.

Galaxy S21 FE Forrás: Sammobile

Fény derült továbbá arra is, hogy nem lesz jackcsatlakozó a készüléken, ennél is fájóbb lehet azonban, hogy töltő sem jár az eszközhöz. Ez persze nem meglepő azok után, hogy az Apple-t követve a Samsung sem ad töltő a mobiljaihoz, furcsa módon ugyanakkor csak a legdrágábbak dobozából spórolja ki ezt a tartozékot, az olcsóbb készülékekhez továbbra is jár a töltő (pedig épp a drágább modelleknél égető probléma, hogy ha van is otthon töltő a fiókban, az nem tölti majd olyan gyorsan az új mobilt, mint amit az támogatna...).

A Galaxy S21 FE alapvetően mindent tud majd, amit a Galaxy S21 modellek: 120 Hz-es képfrissítés, IP68-as vízvédelem, beágyazott ujjlenyomat-olvasó, vezeték nélküli töltés, Dolby Atmos-támogatás, Exynos 2100 chip, 6/8 GB RAM, 128/256 GB tárhely, 4500 mAh-s akku és 25 wattos töltés.