Eddig sikernek tűnik a Samsung Galaxy S21 széria

Vágólapra másolva!
Magyarországon nem épp kedvező a Galaxy S21 mobilok vételára, más régiókban jóval vállalhatóbb. A jelek szerint ez az eladásoknak is kedvez.
Vágólapra másolva!

A Samsung hivatalosan is megerősítette, hogy a Galaxy S21 szériás okostelefonjait 30 százalékkal jobban viszik a vásárlók Dél-Koreában, mint tavaly a Galaxy S20 sorozatot. Mindezt az első heti, január 29. és február 8. között mért eladási adatok alapján közölte a vállalat.

Forrás: nextpit

A részletesebb adatok azt mutatják, hogy a legnépszerűbb modell eddig a sima Galaxy S21: ez az eladások 40 százalékát teszi ki. 36 százalék választja a Galaxy S21 Ultrát és 24 százalékot tesznek ki a Galaxy S21+ eladásai. Leginkább a fantomfekete és a fantomlila színeket viszik az emberek.

A Samsung nemrég azt is megerősítette, hogy Nagy-Britanniában rekordot döntöttek a Galaxy S21 készülékek eladásai. Mindez azt jelzi, hogy a csökkentett vételár jót tett az eladásoknak – a tesztek is mind nagy pozitívumként tüntették fel az érezhetően csökkentett árakat. Sajnos Magyarországon nem lett arányosan olcsóbb a sorozat, nálunk igazából még többe kerül, mint az előző széria.