Elégedetlen az Uncharted-film főszereplője

tom holland uncharted
Tom Holland az Unchartedben
Vágólapra másolva!
Tom Holland félelme szerint félrecsúszhatott az alakítása.
Vágólapra másolva!

Jó egy évtizednyi produkciós pokoljárás után elvileg júliusban elérhetővé válik a Naughty Dog közismert Uncharted-játéksorozatának filmadaptációja, megkezdődött a reklámozása. Ennek keretében a főhős Nathand Drake-et alakító Tom Holland is serényen túrázik a médiában, de nem valószínű, hogy a releváns hollywoodi nagyságok megdicsérték volna a GQ-nak adott interjújában való őszinteségéért.

Tom Holland az Unchartedben Forrás: Sony Pictures

Az Uncharted rajongóihoz hasonlóan még Holland sem látta a kész filmet, azonban aggódik, hogy nem sikerült megfelelő színészi játékot nyújtania. Állítása szerint gyakran került olyan helyzetbe a forgatás során, mikor a karakter megformálása helyett inkább azon izgult, hogy vajon jól mutat-e a majd mozivásznon, ez a hiúság pedig elvonhatta a figyelmét az alakításról. Ez nem teljesen a saját hibája, hiszen elvárás volt vele szemben, hogy sármos és kemény kalandornak kell tűnnie, időnként jól láthatóan dagadó bicepszekkel.

Holland természetesen nem állította az interjúban, hogy rosszul sikerült volna az Uncharted-mozi, de könnyen aggodalmat válthat ki a filmre várókból, mikor a főszereplője is bevallottan szorong a saját alakítása miatt, utólag máshogy állna hozzá a karakter megformálásához.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!