Készül a Ghost of Tsushima filmadaptációja

ghost of tsushima videojáték
Ghost Of Tsushima
Vágólapra másolva!
A John Wick rendezője az elsők között csatlakozott a stábhoz.
Vágólapra másolva!

Folytatja a playstationös sikerjátékainak tévésorozatokká és mozifilmekké adaptálását a Sony, a hamarosan elérhetővé váló Uncharted mozifilm és az HBO által megrendelt The Last of Us tévésorozat után a Ghost of Tsushimára került a sor.

Ghost Of Tsushima Forrás: Sucker Punch / Sony

A Deadline beszámolója alapján a projekt egyelőre korai fázisban van, ám meglehetősen biztosnak tűnik, hogy a rendezője a John Wickekért is felelt Chad Stahelski lesz. A Ghost of Tsushima tavaly júliusban jelent meg PlayStation 4-exkluzívként, a Sony saját tulajdonú stúdiói által készített játékok között rekordot döntve az első három napban 2,4 millió példány fogyott belőle, mostanra pedig 6,5 millió kópiát vásároltak belőle a gamerek.

A játék mozifilmes adaptációja nem meglepő, hiszen az üzleti és kritikai sikere mellett a játék szimplán kiváló alapanyag egy széles rétegek számára eladható akciófilmhez: az 1200-as évek végén játszódik, a főhős szamurájnak segíteni kell Tsushima (magyar írásmóddal Cusima) szigetcsoport felszabadítását a mongol invázió idején.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!