Itt a vezeték nélküli fülhallgató, ami kizárólag havi díjért érhető el

Nurabuds
Vágólapra másolva!
Nagyon szokatlan konstrukcióban, havi 5 dollárért, kizárólag előfizetéses formában érhető el a Nurabuds.
Vágólapra másolva!

A Nurabuds nevű új vezeték nélküli fülhallgató nehezen rúgna labdába a mostanra igencsak túlzsúfolt mezőnyben, azonban a Nura nevű cég azzal igyekszik felhívni magára a figyelmet, hogy kizárólag előfizetéses formában kínálja a terméket. Most azt mondják, garantálják, hogy 24 havonta frissítik az eszközt.

Nurabuds Forrás: Nura

A Nuranow előfizetés állítólag nem kötelezi hosszú távú szerződésre a fogyasztót, emellett aggodalommentes garanciát is ígérnek. Egyelőre csak az amerikai, brit és ausztrál fogyasztók tehetnek egy próbát a havi 5 dollárba kerülő szolgáltatással, amelynek egy 19 dolláros kezdődíja is van. Így ha valaki 2 évig használja a terméket, 139 dollárt fizet ki azért részletekben.

Teljes specifikációs lista nincs, de állítólag 4 órás üzemidővel és aktív zajsűzérssel lehet számolni, érintős gombok és IPX4-es védettség mellett. Az üzleti konstrukció árnyoldala persze az, hogy aki egy összegben most vásárol egy fülhallgatót, annak 2 év elteltével sem kell tovább fizetnie a havi díjat, mint a Nurabuds esetében...