Búcsúzhat Lara Croft szerepétől a bájos színésznő

Alicia Vikander a Tomb Raider című filmben
Alicia Vikander a Tomb Raider című filmben
Vágólapra másolva!
Elveszítette a Tomb Raider licencet az MGM, máshoz kerül a megfilmesítés joga.
Vágólapra másolva!

Erősen vegyes kritikai fogadtatásban részesült az Alicia Vikander főszereplésével 2018-ban érkezett Tomb Raider mozifilm, azonban üzletileg jól teljesített, a körülbelül 94 millió dolláros gyártási költségét bőségesen visszahozva 275 millió dollárnyi bevételt termelt a mozikban. Ennek megfelelően senki sem számított rá, hogy a Metro-Goldwyn-Mayer sokat habozik majd a folytatása kapcsán, ám a projekt soha nem került sínre, ráadásul a sejtett formájában már nem is fog.

Egyáltalán nem biztos, hogy Alicia Vikander valaha belebújhat még Lara Croft bőrébe Forrás: Warner Bros.

A The Wrap információi szerint a rengeteg belső politizálás és késlekedés miatt az MGM idén májusban elveszítette a Tomb Raider megfilmesítésének jogát, mire a nagy hollywoodi stúdiók azonnal le is csaptak a lehetőségre, jelenleg egymásra licitálva próbálják megszerezni a licencet.

Ennek megfelelően pár év múlva újból visszatérhet Lara Croft a mozivásznakra, azonban nyitott kérdés, hogy miféle történettel és főszereplővel: a bennfentesek szerint valószínűtlen, hogy a más gyártótól származó következő produkció a 2018-as film folytatása lesz, ezzel együtt pedig Alicia Vikander is elveszíthette Lara Croft szerepét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!