Megjelent az Android 13 a Galaxy S22 mobilokra

Samsung, galaxy, S22, ultra, teszt
Samsung Galaxy S22 Ultra.
Vágólapra másolva!
Néhány európai országban már telepíthetik a frissítést a készülékek gazdái.
Vágólapra másolva!

A Samsung mára az egyik legjobb androidos mobilgyártóvá vált a szoftverfrissítések terén, a vállalat nem csak a támogatás általános időtartama tekintetében, de a frissítések gyakorisága és gyorsasága terén is gigantikus mértékben javult az elmúlt években. A nemrég tett ígéretének és a hétvégén érkezett konkrétabb pletykáknak megfelelően a vállalat hétfőn megkezdte az Android 13 rendszert és a OneUI 5.0 kezelőfelületet tartalmazó rendszerfrissítés terjesztését a Galaxy S22 termékcsalád tagjaira.

Ez az első újabb Android-főverziót hozó rendszerfrissítés Galaxy S22-esekre Forrás: Origo

Elsőként az európai ügyfelek örülhetnek, a frissítést az itt forgalmazott Samsung Exynos 2200 rendszerlapkás készülékeken indította útjára a gyártó, de állítólag a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipes variánsok tulajdonosainak sem kell már sokat várniuk. A több gigabájtos letöltési méretű frissítés egyelőre az Egyesült Királyságban, Norvégiában, Olaszországban, Spanyolországban, továbbá Svájcban telepíthető, de a hírek akár még a héten további európai országokban is elérhetővé válhat.

Hatalmas szenzációt nem kell várni a frissítéstől, javarészt apró-cseprő fejlesztések gyűjteménye, a gyorsan szembetűnő újítások közül az új ikonok és animációk, a kinézet és a működés jobb testre szabhatósága, továbbá néhány biztonsági újítás emelhető ki.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!