Megkönnyíti a netes keresgélést a Google Chrome

google chrome 108
Az új oldalsávval nem kell kattintgatni a vissza gombra a találati oldal újbóli eléréséhez
Vágólapra másolva!
A hétköznapi használat során hasznos funkció landolt a böngészőben.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé vált az év utolsó főverziója a Google Chrome-ból, ráadásul a 108-as kiadás azon ritka változatok közé tartozik, amely a felhasználók számára látható és a hétköznapokban hasznos fejlesztést is hozott, megkönnyítheti az internetes keresési találatok közti nézelődést.

Az új oldalsávval nem kell kattintgatni a vissza gombra a találati oldal újbóli eléréséhez Forrás: Origo

A funkció aktiválásához rá kell keresni a kívánt kifejezésre a Google-ben, majd bármelyik találatot a bal egérgombbal megnyitva felbukkan egy Google-ikon a címsor jobb szélén. Az ikonra kattintva megjelenik a Chrome ablakában egy oldalsáv, benne az előzőleg látott találati oldallal.

Ebben a bal egérgombbal kattingatva betöltődik a meglévő helyére az újonnan lekattintott weblap, így nem kell a visszafele gombot nyomogatni a böngészőben a találati lista újbóli eléréséhez. Az oldalsávban megjelenő linkek igény esetén új fülön, új böngészőablakban, továbbá inkognitóablakban is megnyithatóak.

A Chrome hamarosan minden felhasználónál magától frissül a legújabb főverzióra, a telepítése megsürgethető a főmenü > Súgó > A Google Chrome névjegye kézi megnyitásával.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!