Csúszik a csúcsminőségű Spotify HiFi bevezetése

zene music fejhallgató headphone
Vágólapra másolva!
Egyes piacokon már tavaly elérhetővé kellett volna válnia a kiegészítő csomagnak.
Vágólapra másolva!

A magas hangminőségű zenére éhezők számára még mindig nem az igaziak a zenestreamelő szolgáltatások, bár az erre fókuszáló Tidal után például a Deezer és az Apple Music is bevezette már a veszteségmentes zenéket, az utóbbi ráadásul felár nélkül tette elérhetővé azokat az ügyfeleknek.

A kép csak illusztráció Forrás: Burst / Pexel

A piacvezető Spotify hosszú ideig semmit sem kommunikált a csúcsminőségű zeneszámok ügyében, majd tavaly februárban közölte, hogy a Premium-előfizetéssel rendelkező előfizetői ismeretlen felárért cserébe képesek lesznek átváltani a veszteségmentes zenék hallgatására, 2021 végétől fokozatosan válhat egyre több országban elérhetővé a HiFi névre keresztelt extra csomagja.

Ez nem történt meg, így a HiFi bevezetésére már egy éve várható ügyfelek a Spotify közösségi fórumán újból hangot adtak a frusztrációjuknak. Sajnos nem tudott jó hírrel szolgálni a megjegyzéseikre reagált moderátor, állítása szerint továbbra is fejlesztés alatt áll a HiFi, egyelőre nem képes információval szolgálni az elérhetővé válásának várható idejéről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!