Újból műteni kellett a hátát tört pornószínésznőt

adriana chechik
Adriana Chechik
Vágólapra másolva!
A Twitch és a Lenovo mélyen hallgatnak a balesetveszélyes játék ügyében.
Vágólapra másolva!

Jó két hete súlyos balesetet szenvedett a pornózástól visszavonulóban lévő, helyette többek közt videójátékok élő közvetítéséből pénzt keresni kívánó Adriana Chechik, a TwitchCon rendezvényen eltörte a hátának alsó részét a Lenovo Legion standjánál egy megnyert játék után. A Face Off egy habszivaccsal feltöltött padlójú arénában játszódik, a versenyzőknek kipárnázott rúd segítségével le kell lökniük az ellenfelüket a pódiumáról, a megnyert viadalt követően a fiatal nő ünneplés gyanánt beleugrott a szivacsba.

Adriana Chechik Forrás: Adriana Chechik / Instagram

Sajnos az aréna nem volt megfelelően kipárnázva, így többen is rándulásokkal, ficamokkal, hátfájdalmakkal távoztak belőle, azonban messze Chechik sérült meg a legsúlyosabban. A hátának alját a landoláskor keményen a földhöz vert nőt kórházba kellett szállítani, majd röviddel később megműtötték, azonban idegsérülés miatt a napokban újabb műtétre volt szüksége.

Chechik jelenleg otthon lábadozik, állítása szerint most már vizelni is képes egyedül, ami jelentős előrelépés az eddigi állapotához képest, és talán nem fog újból elájulni fogmosás közben a fájdalomtól, viszont segítség nélküli zuhanyozni még nem képes.

Reagált azoknak is, akik szerint ő volt a hibás a sérülésért, elvégre ő ugrott le a pódiumról a habszivacsba. Véleménye szerint nyugodtan feltételezhető volt, hogy kellően ki van párnázva a játéktér, autóba sem ül senki úgy, hogy a légzsák működésképtelenségére számít. Ez jogosnak tűnik, hiszen a habszivacs pontosan azért került az aréna padlójára, hogy megvédje a pódiumról kontrollálatlanul lezúgó játékosokat a sérülésektől.

A Twitch és a Lenovo továbbra mélyen hallgatnak a Face Off arénában történt balesetek kapcsán, bocsánatkérésre sem futotta a cégektől. Emögött potenciálisan jogi tanács állhat, hiszen a Lenovo ugyan aláíratott egy papírt a játékosokkal, hogy saját felelősségre vesznek részt a viadalban, ám a sérüléseik puszta szerencsétlenség helyett a játéktér hanyag kialakítására vezethetőek vissza.

Papír ide vagy oda, az ügyből pereskedés lehet, a bocsánatkérés felérhetne a szervezők részéről a felelősségük elismerésével.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!