Nagyon hangos a Bang & Olufsen piknikkosara

bang & olufsen beosound a5 hordozható hangfal hangszóró
Bang & Olufsen Beosound A5
Vágólapra másolva!
Akár telefonok is tölthetőek vezeték nélkül a hordozható hangfal akkujáról.
Vágólapra másolva!

A tavasz beköszöntével jó eséllyel újból szárnyalni kezdenek majd a hordozható hangfalak eladásai, a szezonra készülve a Bang & Olufsen is bejelentette a legújabb prémium termékét a fizetőképes közönség számára. A Beosound A5 első pillantásra leginkább egy piknikkosárnak tűnik, de frissen sült kenyér és baracklekvár helyett nagy méretű mélynyomó, két teljes spektrumú hangszóró, továbbá magassugárzó található benne, mindegyik 70W teljesítményű.

Sötét verzióban is elérhető a Beosound A5 Forrás: Bang & Olufsen

A vállalat szerint Beosound A5 a legújabb akusztikai innovációknak köszönhetően kiválóan képes 360 fokban szórni a hangot, a basszusát vibráción keresztül is érezni lehet. Kettőt összepárosítva sztereó hangzású rendszer is kialakítható, beltéren 10-50 m2 alapterületű helyiségekhez ajánlott. A hordozható hangfal akkuja olyan 12 órányi működést tesz lehetővé, USB-C kábelen át tölthető, a fedlapján lévő Wireless Qi töltővel pedig más eszközök is elláthatóak energiával.

A remek általános javíthatósággal, továbbá az idők során modernebbre cserélhető vezérlőelektronikával rendelkező termék forgalmazása papíron már megkezdődött, Európában 999 euró, olyan 374 ezer forint az ajánlott fogyasztói ára.

Rendkívül erőteljes basszust ígér a gyártó Forrás: Bang & Olufsen

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!