Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Monitoripari innovációra készülhet az Apple

apple pro display xdr monitor videoszerkesztés office számítógép mac
Apple Pro Display XDR
Vágólapra másolva!
Az újabb iPhone mobilok az ősszel kapják meg ugyanezt a képességet.
Vágólapra másolva!

A mostanra szokásosnak mondhatónak megfelelően az ősszel érkező iOS 17 egyes újításai csak az újabb iPhone-okon lesznek elérhetőek, az egyik ilyen fejlesztés a legalább iPhone 12-t igénylő okoskijelzős használat. A StandBy mód csak töltőhöz csatlakoztatott állapotban érhető el, a mobilok időhöz, naptárhoz, időjáráshoz hasonló információkat jeleníthetnek meg, továbbá a gazdáik egy koppintással vezérelhetik róluk az okosotthonos kütyüiket, például bezárhatják az ajtót vagy kapcsolgathatják a világítást.

A funkció jellegéből ítélve az okosmonitort inkább otthoni, mintsem professzionális használatra szánhatja az Apple Forrás: Apple

A Bloomberg számára tudósító Mark Gurman értesülései szerint annyira megtetszett az Apple számára az okoskijelzős ötlet, hogy hamarosan egy saját fejlesztésű monitorában is implementálni kívánja a funkciót. A lehetőség működésre bírásához a mérnökök állítólag az iPhone-okban is használatos rendszerlapkát építenek a monitorba, így egyelőre nem világos, hogy egyáltalán kötelező lesz-e Mac számítógépet csatlakoztatni hozzá a funkció működéséhez.

Az Apple okosmonitora legkorábban 2024-ben kerülhet piacra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről