Nem sok izgalmat hoz az iPhone-ok következő szoftvere

Apple, iPhone, 14 Pro Max, teszt
A Dynaminc Island információs felület az egyik nagy újdonság.
Vágólapra másolva!
Szivárognak a részletek az iOS 17-ről: az új rendszer a jelek szerint a stabilitásra és a hatékonyságra fókuszál majd.
Vágólapra másolva!

Szeptemberig még biztosan várni kell az iOS 17-re, de egyre időszerűbb annak bemutatója és az ezzel kapcsolatos szivárgások. Megbízhatónak tartott források szerint az új iOS 17 nem hoz magával látványos, izgalmas vizuális változtatásokat és újdonságokat – sőt, alapvetően ugyanazt kapjuk ránézésre, mint az iOS 16-ban.

A Dynaminc Island információs felület az egyik nagy újdonság. Forrás: Origo

Az új rendszer állítólag a stabilitás és hatékonyság növelésére koncentrál majd, valamint az Apple Reality Pro kevert valóságot kiszolgáló headsetre (ez lesz a 3000 dolláros Apple AR/VR-headset). A Watch apphoz hasonló is készül majd, de itt sokkal több funkcióval. A Home app és a Find My is frissülnek, ahogy a Music app szintén változik egy kicsit, a Mail pedig egyszerűsödik.

Több más appban is várható még apróbb változtatás, és kiderült az is, hogy hat eszközt kezel majd Dynamic Islanddel az iOS 17. Mivel jelenleg kettő ilyen létezik, ezért egyre valószínűbb, hogy az iPhone 15 széria minden modellje a megújult dizájnt kapja. És kiderült az is, hogy USB-C porttal, de csak a Pro modellek esetében jelent ez USB 3.2-es, modern sebességet.