Szuper lehet a Samsung olcsó mobilja

samsung galaxy a15 5g
Feltűnő jelenség nem lesz, azonban erős ár-érték arányt mutathat fel a Samsung Galaxy A15 5G
Vágólapra másolva!
Nagyon korrekt áron kínálhat mindent, amit a többség elvár a mobiljától.
Vágólapra másolva!

A Walmart weboldalán való véletlen listázásából ítélve bármikor bemutatkozhat a Samsung következő, a megfizethetősége miatt várhatóan különösen népszerűvé váló okostelefonja. A Galaxy A15 5G modellt 139 dollárért listázta feltöltőkártyás konstrukcióban az amerikai áruházlánc, az összeg 48 ezer forintnak felel meg, így itthon talán befuthat bruttó 70 ezer forint alatti ajánlott áron a készülék.

Feltűnő jelenség nem lesz, azonban erős ár-érték arányt mutathat fel a Samsung Galaxy A15 5G Forrás: Samsung / Walmart

Ennyi pénzért a készülék versenyképesnek ígérkezik a kínai konkurenciával: 6,5" és Full HD érintőkijelzőt, nem részletezett típusú MediaTek chipet, 4 GB memóriát, 128 GB háttértárat, 13 MP-es szelfikamerát, 50 MP-es fő hátlapi kamerát, 5000 mAh-es akkut kapott. Támogatja a WiFi ac-t, továbbá a modernebb vezeték nélküli fülesek egyes újabb funkciónak kihasználása miatt fontos Bluetooth 5.2-t.

Kapcsolódó hír, hogy elkészült a közvetlen elődjének számító Galaxy A14 5G modellre az Android 14-et és OneUI 6.0 kezelőfelületet hozó frissítés, ez a következő hetekben fog elérhetővé válni a készülék tulajdonosai számára. A Galaxy A15 5G várhatóan már gyárilag ezzel a szoftverrel kerül piacra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!