Nagy ajándékfrissítést kap a Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077
Új kocsi is érkezik a 2.1-es frissítéssel a Cyberpunk 2077-be
Vágólapra másolva!
A jövő héten fut be, többek közt metróval is lehet majd utazgatni a városban.
Vágólapra másolva!

Nagyon próbálja jóvá tenni a Cyberpunk 2077 túl korai kiadásával elkövetett bűneit a CD Projekt. A fejlesztőcég váratlanul bejelentett egy várhatóan utolsó és jelentős frissítést az alapjátékhoz, a 2.1-es verziószámú patch 2023. december 5-én válik elérhetővé PC, PS5, továbbá Xbox Series platformokra.

A frissítés messze legnagyobb újdonsága, hogy a játékosok képessé válnak metróval utazni Night City különböző helyszínei között, igény szerint gyorsan vagy valós időben. A metrórendszert öt vonal és 19 megálló alkotja.

Ezen túlmenően többek közt bekerült a játékba a Porsche 911 kabrió változata, újrajátszhatóvá váltak az autóversenyek, sokkal élethűbb lett a motorozás (plusz akár kések is dobálhatóak motorozás közben), jelentős reszeléseket kaptak a főellenségek elleni harcok, bármikor hallgathatóvá váltak rádiók, a bandákkal való por összerúgása esetén pedig váratlan autós üldözések alakulhatnak ki.

Végül új akadálymentesítési funkciókat is kap a 2.1-es frissítéssel a Cyberpunk 2077, a fejlesztők három új színvak móddal, állítható helyű és méretezésű feliratozással, és további automatikus célzási lehetőséggel készültek.

Kedden nem csak a játék 2.1-es frissítése érkezik meg, hanem a Cyberpunk 2077 Ultimate Edition csomag is piacra kerül PC / PS5 / Xbox Series platformokra, ez a kiadás egyben tartalmazza az alapjátékot és a Phantom Liberty kiegészítőt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!