Elképesztő előzetesen a Fallout tévésorozat

fallout amazon prime
A Fallout tévésorozat első platkátja
Fotó: Amazon Prime
Vágólapra másolva!
Nem lesz hiány a vérből és a gusztustalanságból az adaptációban.
Vágólapra másolva!

Gyanúsan nagy csend övezte idén a legendás Fallout játékszéria tévésorozatos adaptációját, azonban most végre befutott az első kedvcsináló videó, amely alapján egészen biztatóak tűnik az Amazon Prime videószolgáltatásba 2024. április 12-én érkező produkció.

A két és fél perces trailer alapján a külsőségek és a hangulat tekintetében sikerült megfogni a Fallout esszenciáját, bár vizuálisan egyértelműen a legutóbbi Fallout 4 jelentette a kiindulópontot, ezt egyes gamerek kritizálták a viszonylagos színessége miatt. Viszont a játéksorozathoz hasonlóan a feldolgozásban is komoly szerepet kaphat a morbid humor, amit minden rajongó nagyra értékelhet.

„Kétszáz évvel az apokalipszis után egy luxusmenedék jámbor lakói rákényszerülnek az őseik által rájuk hagyott, sugárfertőzött világba való visszatérésre. Megdöbbenve fedezik fel, hogy egy rendkívül komplex, vidáman furcsa, és rendkívül erőszakos világ várja őket" – olvasható az adaptáció leírásában.

Kapcsolódó érdekességként holnap is várható egy bombasztikus trailer, a Rockstar leleplezi majd a Grand Theft Auto VI-ot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!