Másodjára is meggyalázták a Batmant

batman arkham knight videojáték
Batman: Arkham Knight
Vágólapra másolva!
Kritikán aluli minőségű lett Nintendo Switch kézikonzolon az Arkham Knight.
Vágólapra másolva!

Néhány hónapja látszólag remek hírt kaptak a Nintendo Switch-csel rendelkező Batman-rajongók, a WB Games bejelentette a legendás Arkham-trilógia kiadását a kézikonzoljukra. Eredetileg október közepi megjelenésről volt szó, de végül csak december elsején futott be a Batman: Arkham Trilogy.

Sebaj, gondolhatták a halasztás hírére az Arkham City, az Arkham Asylum, továbbá az Arkham Knight játékokat tartalmazó csomagra vágyott gamerek, így legalább biztosan jobb terméket kapnak a pénzükért cserébe, ha már úgy is kénytelenek egy teljesen új játék árát kifizetni érte. Ez végső soron valószínűleg igaz, de a csomag legújabb címének számító Arkham Knightnak bizony másodjára is folt esett a becsületén, miután a borzasztó műszaki állapota miatt 2015-ben fel kellett függeszteni a számítógépes változatának az árusítását.

A történelem megismételte önmagát, a Digital Foundry munkatársa szerint gyakorlatilag játszhatatlan a nintendós verziója: a játékot teljesen tönkretevő bugok találhatóak benne, emellett csúnya, és még borzasztóan is fut. Az Arkham Knight képtelen tartani a 30 képkockás sebességet a Nintendo konzolján, néha pedig másodpercekre leáll gondolkodni, mint ahogy a fenti videón is látható.

Hírünk írásáig a WB Games nem reagált a helyzetre, csak remélni lehet, hogy a PC-s változathoz hasonlóan ezt a kiadást is sikerül majd denevérköpönyegbe rázni néhány javítással.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!