Imádják, vagy gyűlölik ezt a fiatal anyukát

I never thought I could love one being so much Family Bonds Candid One Parent Young Women Women Females Baby Boys Boys Males Copy Space Perfection Domestic Life Cute Adult Child Newborn Baby Kissing Holding Caucasian Ethnicity Bonding New Life Innocence D
Shot of a mother spending time with her newborn baby
Vágólapra másolva!
Első blikkre sokan vállalhatatlannak érzik azt, amit a szülészet kórtermében tett egy fiatal anyuka.
Vágólapra másolva!

Nézőtől függően gyökeresen eltérő reakciót kiváltott videó kapott figyelmet a korábban Twitternek hívott X közösségi oldalon, a rajta szereplő fiatal anyukát pedig látszólag vagy imádják, vagy a földig lehordják a nagyközönség tagjai.

A hat másodperces klip forrása és készítési ideje ismeretlen, továbbá semmiféle egyéb kontextus sincs hozzá. Annyi látható rajta, hogy a fiatal anyuka valamennyi idővel a szülést követően egy PlayStation 5-ön a Fortnite-tal játszik a szülészet kórtermében, miközben a csecsemője a lábainál alszik.

A kommentelők látszólag nagyobbik része nevetett a videón, véleményük szerint rendben van, hogy az anyuka szórakozik egy kicsit, a babát szükségtelen még álmában is babusgatni. Mások felháborodtak, feltételezésük szerint akkora játékfüggő lehet a lány, hogy máris elhanyagolja a gyermekét.

Sosem derül ki az igazság, hacsak az anyuka be nem jelentkezik a közösségi médiában, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Viszont érdekes lenne látni, hogy más volna-e a pozitív és a negatív reakciók aránya, amennyiben az anyuka játék helyett könyvet olvasna a videón.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!