Mindent beledob az új Mini LED-es tévékbe a TCL

TCL C845
Vágólapra másolva!
Az EU-ba hozza a TCL a C84-es tévésorozatát, amelynek egyik különlegessége a Mini LED panel.
Vágólapra másolva!

Manapság a tévés piacon nehéz olyat mutatni, amivel egy gyártó kitűnik, ugyanis olyan szintre emelték már a számokat, technológiákat, hogy az rég messze meghaladja azt, amit ép ésszel ki lehet használni. Ráadásul a legtöbb modern tévé hihetetlenül sokba kerül.

TCL C845 Forrás: TCL

Vannak persze olcsóbb, átlagemberek számára is elérhető modellek, és csak remélni lehet, hogy a TCL sem száll le az EU-ba szánt C84-es széria árazásával. Ebbe 55, 65, 75 és 85 hüvelykes modellek is jönnek, a csúcsot 4K-s Mini LED-kijelző képviseli, 144 Hz-es képfrissítéssel, HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ, 2000 nit fényerő, AiPQ Processor 3.0 algoritmus jellemzőkkel.

A tévét filmezésre és játékra szánják, így van Game Master Pro 2.0, VRR, FreeSync Premium Pro, HDMI 2.1, ALLM, 240 Hz-es gyorsítás és 2.1-csatornás ONKYO hangrendszer, Dolby Atmos-támogatással.

Az új TCL TV a Google TV felületét használja, támogatja a Google és az Amazon hangasszisztenseit és a népszerű streamingszolgáltatásokat, az Apple HomeKitet és az okosotthonok eszközeit is.