Két javítást is kaphat a héten a The Last of Us

the last of us part 1 videojáték sony playstation 5 naughty dog
The Last of Us Part 1
Vágólapra másolva!
Erejüket megfeszítve próbálják javítani a számítógépes verziót a fejlesztők.
Vágólapra másolva!

Milliókból rendkívüli csalódottságot és frusztrációt kiváltott állapotban jelent meg a múlt héten a The Last of Us Part 1 számítógépes átirata. A Naughty Dog állítólagos felügyeletével az Iron Galaxy Studios által készített port jelenleg egy műszaki katasztrófa, az első indításakor egy minimum fél órás árnyékolófordítást követően borzasztó sebességgel fut és instabilnak bizonyulhat.

The Last of Us Part 1 Forrás: Naughty Dog / Sony

A Naughty Dog most elnézést kért a vevőktől a játék állapota miatt, tájékoztatása szerint az illetékesek mindent megtesznek, hogy minél előbb az elvárt állapotba kerüljön a számítógépes változat. Ennek keretében várhatóan kedden érkezik egy újabb gyorsjavítás hozzá, amely többek közt egeres kameramozgatással és összeomlásokkal kapcsolatos problémákat orvosol, a hét későbbi részében pedig várhatóan befuthat The Last of Us Part 1 első nagy javítása is.

Ezeken túl a Naughty Dog erősen javasolja, hogy a játékosok telepítsék a legújabb grafikus drivert a videókártyáikhoz, a termékhez szánt optimalizációkat már tartalmazó illesztőprogramok enyhíthetnek valamelyest a problémákon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!