A hordozható hűtővel bárki lehet a nyár királya

EcoFlow Glacier
Vágólapra másolva!
Hűtésre, fagyasztásra, sőt, jégkocka készítésére is képes a hordozható EcoFlow Glacier. Egy piknik, vagy egy kerti parti során mutatja meg igazán az erényeit.
Vágólapra másolva!

A nyarat könnyebbé tevő dolgokból sokat már most érdemes lehet előre beszerezni. Az EcoFlow kapott is az alkalmon, és az EU-ban is elérhetővé teszi az EcoFlow Glacier nevű, hordozható hűtőt. Ez az első hordozható hűtő, amiben lecsatolható akku és beépített jégkockakészítő is van.

EcoFlow Glacier Forrás: EcoFlow

Két rekesze egymástól eltérő hőmérsékleteket tud fenntartani, ez -25 és 10 Celsius-fok között állítható be. 38 literes a hűtőtér, az elválasztó pedig vágódeszka is egyben. 12 perc alatt készít továbbá 18 kis jégkockát a hűtő.

298 Wh-s akkumulátora révén 24 órán át működik, fagyasztás esetében 10 órán át. 100 wattos USB-C-s töltővel tölthető, de más eszköz töltésére is képes. A fali töltés esetében 180 watt, napelemes módban 240 watt a maximum, 2 óra töltési idővel. A beállítások appban is módosíthatóak a gombokon felül. Mindezért pedig 1400 eurót kérnek, egy plusz akku ára 300 euró. Jobb kerék és fogantyú 119 euróért kérhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!