Sokkal olcsóbban is kapható már a Steam Deck

valve steam deck videojáték játékkonzol
Steam Deck
Vágólapra másolva!
Hivatalosan felújított modellek értékesítésébe kezdett a Valve.
Vágólapra másolva!

Váratlan meglepetéssel rukkolt elő a Valve, immáron nem csak újonnan árulja a Steam Deck kézikonzolját, hanem hivatalosan minősített és felújított modellek is beszerezhetőek a vállalattól. A használt kézikonzolok olyan 20%-kal olcsóbbak az újaknál, karcolásokhoz hasonló kisebb esztétikai hibák lehetnek rajtuk, viszont az újakéval azonos garanciális feltételek vonatkoznak rájuk.

A vevők által valamiért visszaküldött Steam Deckeket árulja felújítva a Valve Forrás: Valve

„Minden minősített felújított Steam Deck alaposan tesztelve lett, az újonnan forgalmazott készülékeinkkel megegyező magas színvonalon. Minden készülék teljes gyári alaphelyzetbe állításon, szoftverfrissítésen és kiterjedt, több mint 100 tesztből álló vizsgálaton esik át. Az elvégzett tesztek között szerepel az összes bevitel, a hangrendszer, a kijelző és a belső elemek ellenőrzése. Az akkumulátor állapota is felmérésre kerül, a megfelelő működés és hosszú élettartam biztosítása érdekében.

Valamennyi felújított készülék eléri, vagy akár meg is haladja az újonnan forgalmazott készülékek teljesítménynormáit. Bár előfordulhatnak kisebb esztétikai hibák, megbízható, jó minőségű játékélményt biztosítanak, olcsóbban" – olvasható a Steam rendelési oldalán.

A Steam Deck különböző modelljeinek árai:

  • 64 GB – újonnan 419 euró, felújítva 339 euró
  • 256 GB – újonnan 549 euró, felújítva 439 euró
  • 512 GB – újonnan 679 euró, felújítva 539 euró

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!