Fontos extrákat kap a filléres Microsoft-előfizetés

microsoft onedrive személyes tár
Elérhetővé vált a titkosított Személyes tár mappa a OneDrive-ban
Vágólapra másolva!
Például végtelen mennyiségű fájl lesz tárolható a OneDrive jelszavazott mappájában.
Vágólapra másolva!

Idén januárban a Microsoft bemutatta az eddigi legolcsóbb előfizetését, az itthon Microsoft 365 alapverzió névre keresztelt csomag havi 540 forintért vagy évi 5400 forintért érhető el. Az egyéni előfizetés fő előnyei, hogy az ügyfelek felbővíthetik vele 100 GB-ra a OneDrive felhőtárhelyüket, 50 GB-ra az Outlook webes levelezőjük tárhelyét, plusz a reklámok is eltűnnek az Outlookból.

Eltörli az előfizetők számára a OneDrive személyes tár mappájának három állományos limitációját a Microsoft Forrás: Origo

A napokban csendben bejelentette a vállalat, hogy 2023. október 12-től kezdve újabb előnyöket kapnak az előfizetők, például a jelenlegi maximum három helyett bármennyi fájlt beletehetnek majd a OneDrive felhőtárhelyben lévő személyes tár mappájukba. Ez egy jelszavazott mappa, amelyet mobilon, számítógépen, továbbá webes felületen is csak egy extra hitelesítést követően lehet megnyitni.

A további hamarosan érkező extrák, hogy a felhasználók képesek lesznek lejárati időt és jelszót beállítva megosztani másokkal linken keresztül a OneDrive-ban tárolt fájlokat és mappákat, továbbá a zsarolóvírus-védelemnek hála teljesen visszaállíthatják majd az elmúlt 30 nap valamelyik állapotára a felhőtárhelyeiket, ez a funkció a véletlen törölgetések esetén is jól jöhet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!