Kérik vissza a pénzüket az Apple csodakütyüjének vevői

Vágólapra másolva!
Jellemzően szeretik a Vision Prót, de képtelenek együtt élni vele.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a népítélkezés az Apple Vision Pro ügyében, a napokban drámaian megugrott a AR/VR-headsetet az Apple Store kereskedésekbe visszavivők száma. A helyzet oka, hogy a vállalat 14 napig hajlandó visszavenni a boltjaiban eladott termékeket a vevőktől, már amennyiben azok továbbra is vadiúj állapotúak, a korai vásárlók esetében pedig vészesen közeledik a határidő.

Apple Vision Pro, Apple Vision Pro okosszemüveg , virtuálisvalóság-szemüveg, Apple, szemüveg, virtuálisvalóság-szemüveg, Vision Pro, 2024.,
Egy vásárló az Apple Vision Pro headsetet próbálgatja a piacra dobásának napján
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane 

A beszámolók alapján a vevők java alapvetően jó véleménnyel van a 3500 dolláros headsetről, a visszavitelének okát a viselése által okozott fizikai nehézségek jelentik. Egyesek túlságosan kellemetlennek tartják a súlya vagy a rögzítési módszere miatt, másoknál rövid idő után rosszullétet vagy fejfájást okoz, de a kiszáradt és megpattant erű szemekről szóló panaszok is gyakoriak.

A mostanra Mark Zuckerberg által is lemeózott Vision Próval kapcsolatos gondok nem meglepőek vagy váratlanok, ezek mindig is a leggyakoribb panaszok voltak a VR-headseteket kipróbáltak körében, még ha az Apple nem is hajlandó nevén hívni a gyerekét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!