Megmutatta a Galaxy Ring okosgyűrűt a Samsung

samsung galaxy ring okosgyűrű
Samsung Galaxy Ring okosgyűrű
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
Folyamatosan demonstrálja a vállalat, hogy miként teheti jobbá a termékeit a mesterséges intelligencia.
Vágólapra másolva!

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutatott be 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

Bemutatkozik az MI mobilok új korszaka

A Samsung kiállítóterében a látogatók megismerkedhetnek a Galaxy S24 széria MI-s funkcióival, amelyek a felhasználók kommunikációját és kreativitását támogatják a mindennapokban. Ilyen funkciók közé tartozik az Élő fordítás, amely a készülékre előre telepített MI segítségével kétirányú, valós idejű fordítást biztosít a telefonbeszélgetések során a nyelvi akadályok áthidalására. A Bekarikázással keresés a Google-lel funkcióval a felhasználók gyors, egyszerű és intuitív módon böngészhetnek, egy egyszerű gesztussal fedezhetnek fel új tartalmakat. A Jegyzetsegéddel az összetettebb szövegeket egyszerűsíthetik és rendszerezhetik, a Generatív szerkesztéssel pedig szabadon átméretezhetik vagy áthelyezhetik az adott fotó tárgyát, a még nagyobb kreatív szabadság érdekében.

samsung galaxy ring okosgyűrű
Többféle ujjmérethez szabva is elérhető lesz majd a Samsung Galaxy Ring
Fotó: Samsung

A Samsung egy olyan teret is kialakított az eseményen, ahol a látogatók képet kaphatnak a Galaxy S24 széria kamerateljesítményéről. A különleges – félhomályos koncertteremre emlékeztető – térben közeli felvételeket készíthetnek a színpadon elhelyezett apró tárgyakról, hogy próbára tehessék a Galaxy S24 széria Nightography, éjszakai felvételek funkciójának képességeit, amely a Galaxy AI-alapú ProVisual motornak köszönhetően gyenge fényviszonyok között is jobb végeredményt kínál.

Ezek a Galaxy AI funkciók hamarosan a korábbi Galaxy modelleken – köztük a Galaxy Z Fold5, Z Flip5, S23 FE okostelefonokon, valamint a Galaxy S23 és Galaxy Tab S9 szérián – is elérhetővé válnak a későbbiekben.

Összekapcsoltabb jólléti élmény az MI jóvoltából

A Samsung az MWC-n mutatja be intelligens egészségügyi termékcsaládját, amely még több eszközön kínál személyre szabottabb és zökkenőmentesebb élményt. Ennek a portfóliónak részeként, először látható a Galaxy Ring, egy olyan új formavilágú egészségügyi eszköz, amely leegyszerűsítheti a jólléti szokások kialakítását. A készülék egy intelligensebb és egészségesebb életmódot támogathat a Samsung Health-en, egy összekapcsoltabb digitális jóllétet szolgáló felületen keresztül.

samsung galaxy ring okosgyűrű
Egymással összekapcsolt ökoszisztémába szervezné a termékeit és a szolgáltatásait a Samsung
Fotó: Samsung

A vállalat a közeljövőben megjelenő intelligens egészségügyi funkciókat is bemutatja. A My Vitality Score számos tényező – köztük az Alvás, az Aktivitás, a Pulzusszám, valamint a Pulzusvariabilitás – mérése alapján kínál személyre szabott egészségügyi betekintést. A Booster Card az előre meghatározott célok nyomon követésével és a megvalósítható javaslatokkal egészségesebbé teheti a mindennapokat.

A Samsung bemutatja, miként válhat az otthon az egészségesebb életmód színterévé a SmartThings ökoszisztémájával. A felhasználó vezérelheti a csatlakoztatott lámpákat, azok automatizált ki- és bekapcsolásával elősegítheti az ideálisabb alvást emellett beállíthat emlékeztetőket, amelyek a gyógyszerek bevételére figyelmezteti. A felhasználó a csatlakoztatott tévén lejátszott fitneszvideót nézve valós időben monitorozhatja az edzés során végzett gyakorlatokat, mérheti a pulzusszámát és számolhatja az elégetett kalóriákat. 

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!