Mobilnetes és napelemes az Eufy új biztonsági kamerája

Vágólapra másolva!
Állítólag két órányi napsütés elég a beépített akkujának feltöltéséhez.
Vágólapra másolva!

Újabb különösen praktikus, kimondottan kültéri használatra tervezett biztonsági kamera került piacra. Az Eufy 4G LTE Cam S330 egy teljesen vezetékmentes megoldás, a beépített akkuja körülbelül egy hónapnyi üzemidőt biztosít, a mellékelt napelemnek pedig ideális esetben csak két órára van szüksége a feltöltéséhez, így akár egész évben képes lehet árammal ellátni az eszközt.

eufy 4g lte cam s330 biztonsági kamera
Az áramot napelemből nyeri, az adatkommunikációra pedig 4G/LTE-t használ a kültéri biztonsági kamera
Fotó: Eufy

Ami ennél is érdekesebb, hogy a termék wifi mellett képes 4G/LTE mobilhálózaton keresztül kommunikálni, így a vevők gyakorlatilag bárhova helyezhetik a védeni kívánt telkükön, mindig megkaphatják valós időben a riasztásait, képesek megnézni az élő képét. A kapcsolat elveszítése esetén a microSD kártyájáról nézhetőek vissza a rögzített felvételek.

A termék további érdekességei közül kiemelhető a 4K felbontású kép, a színes éjszakai látás, a beépített spotfény, a kamera 344 fokos forgathatósága és 70 fokos dönthetősége, a kétirányú hangkommunikáció, a mozgásérzékelős felébredése esetén az emberek és járművek detektálása és követése.

Az Eufy 4G LTE Cam S330 ajánlott fogyasztói ára olyan 110 ezer forintnak megfelelő 279 euró, a mobilnetre való csatlakozáshoz szükséges SIM-kártyáról és szolgáltatásról a vevőknek kell gondoskodniuk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!