Átugornák az erőltetett, kínos szexjeleneteket a Netflix nézői

szex, szenvedély, erotika, egyéjszakás kaland, szerelem
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
Az ötletet tréfának szánták, de kiderült, hogy nagyon is lenne rá igény.
Vágólapra másolva!

A filmipar korai időszakában némi túlzással egy kivillanó női boka is széles körű megbotránkozást keltett, ám mostanra eljutottunk odáig, hogy szinte nincs olyan film, amelyben ne lenne legalább egy megkérdőjelezhető szükségességű, a nézők egy része számára ilyen vagy olyan okból kínos szexjelenet.

A napokban nagyot ment a közösségi médiában egy tréfa, miszerint a Netflix a szexjelenetek automatikus átugrására való funkciót fog építeni a szolgáltatásába. Az álhírnek bedőltek egy része ujjongva fogadta az újítást, míg másokat nem sikerült ugyan megtéveszteni, de rendkívül örülnének, ha ez ténylegesen megtörténne.

„Fizetnék egy ilyen funkcióért, nem viccelek” – írta az X közösségi oldalon egy hozzászóló. „Gyengék vagytok. A meglepetésszerű szexjelenet a családi filmezés közben karaktert épít” – viccelődött a másik internetező.

„Most tényleg? Teljesen elutasítom a koncepciót. Ha nem vagy elég érett ezekhez, akkor nem vagy elég érett ezekhez. Ez megint hozzáad valamit a feleslegesek a szexjelenetek zúgolódáshoz, lassan mérgező művészetté válik a jelenség. Csak válassz valami megfelelőt a családi filmezéshez, lol” – ismertette a szubjektív magánvéleményét a szexjelenetes vita másik oldalának egyik képviselője.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!