Operatőrként működik a Belkin mobildokkolója

belkin stand pro dokkoló
Körbeforgatás mellett dönteni is képes a telefont a Belkin Stand Pro dokkoló
Vágólapra másolva!
Megváltás lehet az iPhone-nal otthon tartalmakat készítők számára.
Vágólapra másolva!

A legkülönfélébb kiegészítők egész tengerét találták már fel az elmúlt években a mobiljukkal otthon videókat készítő youtuberek és tiktokkerek számára, azonban a Belkin most képes volt újat mutatni a CES-en. A Stand Pro telefondokkolója képes 360 fokban körbeforogni, továbbá 90 fok tartományban előre és hátra dönteni a beletett mobilt, hogy kövesse a kamerája előtt lévő személyt.

Körbeforgatás mellett dönteni is képes a telefont a Belkin Stand Pro dokkoló Forrás: Belkin

Az egyszerű kezelhetőség érdekében az iPhone 12 és újabb készülékekkel kompatibilis kiegészítő az Apple MagSafe mágneses rögzítési módszert használja, a telefonokkal való azonnali párosításról pedig NFC gondoskodik.

Óriási érdekesség, hogy a Stand Pro elsőként használja az iOS-ben elérhető DockKit keretrendszert, így semmiféle appot sem kell telepíteni a működésre bírásához, továbbá bármely az iPhone kameráját használó alkalmazással kompatibilis, legyen az a FaceTime, a TikTok, vagy épp a Microsoft Teams.

A Stand Pro külön áramellátást igényel, 30 wattos adapterhez csatlakoztatva pedig képes akár 15W teljesítménnyel vezeték nélkül tölteni a beledokkolt mobilokat. A termék hamarosan piacra kerül, az ajánlott ára 180 dollár, olyan nettó 62 ezer forint az USA-ban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!