A napot és a szelet utánozza a L’Oréal hajszárítója

loreal airlight pro
A nap és a szél szárító hatását próbálja utánozni a L’Oréal AirLight Pro
Vágólapra másolva!
A szokásosnál messze kevesebb hőt állít elő, mégis sokkal gyorsabban szárítja a hajat.
Vágólapra másolva!

Kezd hosszas története lenni L'Oréal márkának a prémium szépségápolási kütyük CES-en való leleplezésében, a vállalat ezúttal egy különleges hajszárítót vitt a kiállításra. A konvencionális hajszárítók egyszerű eszközök, fűtőszállal nagy mennyiségű hőt állítanak elő, amelyet egy ventilátor kifúj belőlük, azonban ez a módszer meglehetősen kíméletlen a hajjal szemben.

A nap és a szél szárító hatását próbálja utánozni a L’Oréal AirLight Pro Forrás: L’Oréal

A márka szerint a prémium AirLight Pro hajszárítója a megszokott modellekhez képest masszívan kevesebb hőt állít elő és nagyobb légáramot generál, ám az igazi innovációját az jelenti, hogy részben infravörös fényt használ a haj szárítására. A termékkel 30 százalékkal gyorsabban megszárítható a haj, sokkal kíméletesebb azzal szemben, ráadásul a fogyasztása is számottevően alacsonyabb.

A hajszárítót az eső utáni természetes száradás inspirálta, meleg levegő szimpla kifújása helyett a nap és a szél szárító hatását próbálja utánozni az AirLight Pro.

A termék első körben a L'Oréal Professionnel szalonokban tűnik majd fel a közeljövőben, de az év későbbi részében a fogyasztói piacon is elérhetővé teszi a cég, 400 dollár (nettó 138 ezer forint) alatti ajánlott áron fut majd be, azaz olcsóbb lehet a Dyson szintén őrült hajszárítójánál.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!