Bejelentette a tavaszi áremelését a DIGI

digi, logo, ILLUSZTRÁCIÓ, címlap, fiók, tábla, internet
Debrecen, Hungary - June 11, 2022: Logo and sign of Digi Communications.
Vágólapra másolva!
Két díjcsomagot nem érint az inflációval indokolt árkorrekció, nőnek a kedvezmények.
Vágólapra másolva!

Bezárult a kör, a Telekom, a Vodafone, továbbá a Yettel után hazánk negyedik nagy távközlési szolgáltatója is bejelentette az inflációkövetéssel indokolt árkorrekcióját. A Digi szerint a riválisokhoz képest kisebb mértékben, 14,9 százalékkal növeli a díjait, viszont a havidíjat érintő kedvezményeket ugyanilyen mértékben megemeli, a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 tarifák pedig nem érintettek a mostani kiigazításban. Az új árak 2024. május 1-től lépnek érvénybe.

Mindegyik nagy szolgáltató díjkorrekciót hajt végre a tavasz folyamán Forrás: Shutterstock/ Robson90

"Az árkorrekció a DIGI valamennyi műholdas tévé és vezetékes internet, telefon és tévé szolgáltatását érinti, továbbá a mindigTV PRÉMIUM digitális földfelszíni televízió szolgáltatásra is vonatkozik. A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok 2024. március 1-től módosított díjait a most bejelentett a díjkorrekció nem érinti.

Az árváltozásban érintett előfizetőket a DIGI elektronikus úton és a számlalevél mellékletében február 1-től folyamatosan tájékoztatja. A szolgáltató továbbra is kedvezményeket nyújt az elektronikus számlázásra áttérő, valamint a hűségidőt vállaló ügyfelek számára, melyekről, a társaság honlapján elérhető Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó dokumentumból, továbbá a www.digi.hu/kedvezmenyek oldalon kaphatnak teljes körű tájékoztatást" - olvasható a cég közleményében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!