Bőven 300 felett száguldott az ámokfutó youtuber

gixxer brah gyorshajtás
Csorogni látszanak a 100 km/h sebességgel körül hajtó autósok az őrült motoros mellett
Vágólapra másolva!
És mivel erről egy jó hosszú videót is megosztott, nem lesz nehéz dolga a rendőrségnek a bizonyítással.
Vágólapra másolva!

Vannak menthetetlennek tűnő emberek, akik nemcsak a törvényesség határát lépik át drámai mértékben, de az ezzel való hencegésük során saját maguk szolgáltatnak terhelő bizonyítékot az igazságszolgáltatás számára a tetteikről.

Ilyen illető a YouTube-ra Gixxer brah néven videókat feltöltő 32 éves férfi is, a Texas államban élő Rendon Dietzmann nemcsak az őrülten gyors motorokat szereti, de a végletekig való kihajtásuktól sem riad vissza. Emiatt most megüti a bokáját, és elbúcsúzhat a jogosítványától, ugyanis elfogatóparancsot adott ki ellene Colorado állam rendőrsége, miután egy forgalmas autópályán húsz perc alatt elmotorozott Colorado Springs városából Denverbe, a mutatványról készült fejkamerás felvételt pedig vágatlanul közzétette a YouTube-on.

A települések nagyjából 113 kilométerre vannak egymástól, így a 20 percnyi menetidő alapján

339 km/h átlagsebességgel közlekedett.

A férfi jól felismerhetően a 25-ös államközi úton haladt, szakasztól függően ezen 90 km/h vagy 120 km/h a sebességlimit, a törvényesség keretein belül maradva és jobb esetben olyan egy órát vesz igénybe az út. Az ügyész hét vádpontot hozott fel ellene, a közúti veszélyeztetéstől a rendszámtábla nélküli közlekedésig minden van a terítéken.

Az eset nem teljesen friss, az őrült mutatványról Dietzmann még 2023 szeptemberében töltötte fel a videót, azonban a rendőrségnek csak hónapokkal később jutott a tudomására az ügy, miután felkapottá vált a közösségi médiában a felvétel. Gixxer brah youtube-os csatornáján körülbelül ötszáz motoros videó található húszmillió megtekintéssel, 253 ezer feliratkozót szedett össze az évek során.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!