Elbúcsúzott Pokimane a Twitch-től

Pokimane, e-sport
Pokimane leginkább a Twitch-en élő élő közvetítéseiről ismert, amelyek videojáték-tartalmakat sugároznak, leginkább a League of Legendsben és a Fortnite-ban
Vágólapra másolva!
Nem világos, hogy folytatja-e máshol a játékok és egyéb tartalmak élő közvetítését.
Vágólapra másolva!

Tízmilliós rajongói tábor sokkolt bejelentést tett a Pokimane néven ismert Imane Anys, körülbelül kilenc év után befejezi a videójátékok és egyéb tartalmak élő közvetítését a Twitch-en. A 27 éves nő az évek során 9,3 milliós követői tábort gyűjtött össze a Twitch-en, ezzel az övé a tizedik legnagyobb csatorna. Három éve kiszivárgott adatok szerint ő volt a platformon akkoriban legtöbbet keresett nő, évekkel ezelőtt meggazdagodott az ott indult influencer karrierjéből.

Azt ígérte Pokimane a rajongóknak, hogy rövidesen elmeséli a folytatásra vonatkozó terveit Forrás: instagram.com/pokimanelol/

Pokimane egyelőre nem árulta el, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, de 2022-ben már csökkentette a twitch-es tartalmainak mennyiségét, hogy aktívabb lehessen a TikTokon és a YouTube-on. Az eddigi megnyilvánulásai alapján nem tűnik valószínűnek, hogy a rivális Kick élő közvetítéses oldalhoz vándorolna át, számos alkalommal kritizálta azt a laza moderációs elvei miatt.

A Kick híressé vált arról, hogy önként vagy a kitiltásukat követően oda vándorolnak a Twitch által nem tolerált streamerek.

A felhozatalának krémjébe tartozó influencer távozása óriási csapás az Amazon tulajdonában lévő Twitch számára, az elmúlt hónapokban a szolgáltatás leginkább a meztelen nőkkel kapcsolatos kálváriái és egy tömeges leépítés kapcsán került a hírekbe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!