Magdi álruhában nyomoz Lóri után

Vágólapra másolva!
Izgalmas és egyben mulatságos esemény történik az RTL Klubon futó népszerű sorozat, a Barátok közt mai epizódjában. Kertész Mónika kételkedik barátja, Szilágyi Lóránt hűségében, és félelmét megosztja anyjával is. Kertész Magdit persze nem kell félteni, álruhában Lóri nyomába ered.
Vágólapra másolva!

Kertész Mónikának kétségei támadnak kedvese, Lóránt hűségét illetően, és gondját megosztja anyjával is. Kertész Magdi - nem először - bolondságra adja a fejét, és úgy dönt, hogy álöltözetben Lóri után ered. Kezdetben sikerül észrevétlennek maradnia, ám Lóri egy idő után kiszúrja, hogy valaki folyton a nyomában van. A fiatalember teljesen ledöbben, amikor leleplezi a Sherlock Holmesként utána osonó nőt, és természetesen elárulja Móninak, hogy anyja mivel tölti szabadidejét. Móni persze "helyrerakja" Magdi nénit, és biztosítja Lórit, hogy teljesen megbízik benne, és abbahagyja a gyanúsítgatást.

A Magdi nénit alakító Fodor Zsóka elárulta, hogy nagyon jó hangulatban telt a forgatás. "Fényes nappal az Andrássy úton osontam a zebrán. Oda-vissza legalább hatszor!" - meséli nevetve a színésznő.

A sorozatban Magdi néninek minden fiú gyanús, aki lánya, illetve unokája, Tilda körül legyeskedik. "Albert is gyanús volt, és lám, igazam lett. Lóri is az első perctől hamisnak tűnt a szememben, noha kiderült, hogy a fiú jómódú. Az általam játszott figura köztudottan szereti pénzt, és fél, hogy kútba esik az eltervezett gazdag jövő a Szilágyi családdal. Ezért veszek fel hát napszemüveget, Vili bácsi régi kalapját, és eredek Lóri nyomába" - tette hozzá Fodor Zsóka, aki a valóságban nyilván sohasem cselekedne így hasonló esetben.

"Magdi nagyon sok cselekedete idegen számomra. Ennek ellenére szeretem ezt a karaktert, és bevallom, hogy mindennap meg is nézem a sorozatot. Sőt, egészen a kezdetektől fogva, minden részt videokazettára rögzítek" - árulta el a népszerű művésznő.

Korábban:
Berényi Ági lebukik
Hoffer Józsi kiszáll a Barátok Köztből

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Visszaszámlálás - A Berényi klán

Fórum:
Barátok közt