7 év után véget ér az egyik legnépszerűbb amerikai tinisorozat, a Buffy a vámpírok réme. Sarah Michelle Gellar és munkatársai még leforgatják az utolsó szériát, és májusban búcsút intenek a produkciónak.

Sarah Michelle Gellar, a Buffy, a vámpírok réme című tévésorozat főszereplője bejelentette, hogy a folytatásos történet befejezéséhez érkezett. A 7 éve népszerű sorozatnak már csak egyetlen szériáját veszik fel, aztán májusban lezárják a történetet. A búcsúnak azonban megadják a módját, és az utolsó 5 peizódban nagyobb meglepetések érhetik a nézőket, mint bármikor korábban. Több régi szereplő bukkan majd újra fel, köztük Buffy első szerelme, Angel is.

Sarah Michelle Gellar ennyit árult el elöljáróban: "Arra törekszünk, hogy lenyűgöző, nagyszabású, látványos befejezéssel búcsúzzunk el a sorozattól. Izgalmas lesz, ezt megígérhetem." Joss Whedon, a produkció megalkotója pedig már azon töri a fejét, hogy a Buffy... jól bevált elemei, és népszerű szereplői hogyan térhetnek vissza a képernyőre más formában.