TV Sziget az m2-n

Az idei Sziget Fesztiválon jelentkezik először a Sziget önálló televíziós produkciója, a TV Sziget. A "city tv" jellegű adáson már több éve gondolkoznak a szervezők, idén sikerült a megvalósítás is. Vagyis a fesztivál ideje alatt napi másfél órás élő adással jelentkezik a stáb, ez az m2-n július 29-től augusztus 5-ig minden este tíz órától fél tizenkettőig lesz látható.

Forrás: ORIGO"Ismerős, fiatal, 'pörgős' arcokból verbuválódott össze a TV Sziget műsorvezető csapata, köztük a hosszú szünet után kizárólag erre az alkalomra visszatérő Csiszár Jenő, valamint az RTL-es Novák Péter, a rádiómikrofonok mögül ismerős Rádió Petra, Szabi Tokától-Bokáig, Renocska Szívem, valamint a zanzibáros Rieger Johanna" - így ír a Sziget hivatalos kiadványa legújabb vállalkozásáról, a TV Szigetről, mely a tervek szerint ezentúl a fesztivál állandó kiadványa lesz.

A TV Sziget arra törekszik, hogy a sokat emlegetett "sziget-fílinget" megpróbálja megmutatni azoknak is, akik nem tudtak vagy nem akartak ellátogatni a fesztiválra. A szerkesztők és a stáb reményei szerint a futballmecsnyi élő közvetítés több izgalmat szolgáltat majd, mint a magyar labdarúgó-bajnokság - fél tucat stáb, riporterek és független filmesek hada dolgozza fel a Sziget történéseit, emellett a néző egy rendhagyó, nyitott talkshow keretében kap áttekintést a Fesztiválról. A produkció nyitott saját közönsége előtt is: mind telekommunikációs eszközökkel, mind a helyszínen, élőben is lehetőség nyílik rá, hogy a néző a műsor aktív résztvevőjévé, netán passzív befolyásolójává váljon.

Nem titok, hogy a Sziget Kft. a folytatás reményében készíti ezt a produkcióját, melyet műholdon is közvetít.

KAPCSOLÓDÓ CIKK