A nyár közepén újraindult RTL klubos Milliomos-játék első része nagy különbséggel a legnézettebb műsor volt hétfő este. A konkurensének szánt TV2-s Multimilliomos és az esti MTV Híradót több százezerrel kevesebben választották.

Forrás: [origo]

Sikeres volt Vágó István július 26-i visszatérése a Legyen ön is milliomos című vetélkedővel. Az RTL Klub este fél nyolctól sugárzott műsorát a teljes lakosságból 1 millió 477 ezren választották, 350 ezerrel többen mint a Jakupcsek Gabriella vezette Multimilliomos-t.

A párhuzamosan adott konkurens vetélkedők eredménye a kereskedelmi tévék célközönsége, az ötven év alatti felnőttek körében is hasonló volt, Vágóra 650 ezren, Jakupcsekre 434 ezren voltak kíváncsiak közülük.

A nézettségi versenyben a közszolgálati tévé műsora, az esti híradó lett a harmadik; a teljes lakosság köréből 809 ezren, a 18-49 év közötti nézőket tekintve pedig 221 ezren választották hétfőn.

Forrás: [origo]

Az este nyertese, Vágó István, féléves szünet után került képernyőre a Legyen ön is milliomos-sal. A nyár közepére tett új széria első darabjait még régebben rögzítették, az újabb részek felvétele pedig augusztusban kezdődik. A korábban mindig kiemelkedően magas nézettséget hozó sorozatba, az előző szezonokhoz hasonlóan, néhány extra adást is illesztenek, így a Való Világ 3 játékosai is megküzdhetnek a főnyereményért.

A magyarországi tévés vetélkedők történetében szokatlanul korán, az őszi szezon előtt másfél hónappal indította el új vetélkedőjét a TV2 is; a Multimilliomos című játékot két éves kihagyás után tűzték ismét műsorra Jakupcsek Gabriella vezetésével. A TV2 munkatársa tavasz végéig a Jakupcsek Show-ban dolgozott, ami rendre lemaradt a délutáni beszélgetős műsorok versenyében az RTL klubos Balázs Show mögött.